Ha csinálunk valamit, akkor csináljuk

szívvel, lélekkel.

Másnak úgysincs értelme.


Csapatunk tagjai több évtizedes motorsportos tapasztalattal rendelkező versenyzők, szerelők, menedzserek, akik elkötelezettek a rally sport iránt. Szervizcsapatunk tagjai hosszú évek óta a rally sportban edzőnek, a 2000-es évek eleje óta a Magyar Országos Rally Bajnokság állandó szereplői. 

Számos verseny, kategória, bajnokság és kupa megnyerése után versenyző párosaink az általunk egyedülállóan épített és üzemeltetett autóval elnyerték a Magyar Köztársaság Abszolút Rally Bajnoka címet is, zsinórban háromszor (2010, 2011, 2012).

A 2021-22-es év kétségtelenül legnagyobb kihívása a Toyota Yaris GR rally megépítése, de  emellett továbbra is üzemeltetünk Skoda és Ford R5-ös autókat, és Mitsubishi Evo 9-eseket is. A versenyeken a szerviz parkokban az általunk használt sátrak, a szervizkamion, és minden egyes apró részlet magas színvonalat és valódi minőséget reprezentál, valamint kiemelkedő megjelenést biztosít a támogatóknak.

A GR Motorsport versenyzői

2022-ben a Magyar Bajnokság Rally 1-es és Rally 2-es futamai mellett nemzetközi sorozatokban is megmérettetnek, részt veszünk a gokart világbajnokságon, illetve a Rally Európa Bajnokság futamain is.